Jumaat, 10 Julai 2009

mari jawab tag

owhh.. sungguh indahnya idop bila takder keje time opis.. hahahaha.. mengular kah?? sket2 la, tensen la buat keje 8 jam.. pulak tu keje aku nie kena semak sana, semak cni, key in data.. paling tak tahan tgk nombor2 nih.. adoiyaii.. sakettt mata!~ haa.. nak bgtau jugak aku dh berjaya buat signature baru. pasni takyah nak copy paste lagik, dia otomatik jek kuar.. tenkiu 4 ceera sbb kasi tutorial nie.. hiks =D

skrg nie aku dh takder keje so bleyla melayan tag dari adik ida.. huhu.. meh cni tgk akak jawab yer.. kalo dh jawab smenya dgn betul nak banje KFC kann?? hehehe =p

1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?
- saya tak penah cuci toilet.. cuci mencuci nie serah pada incik suami sbb itu mmg kerja dia.. hiks =p

2. Pencuci apa yang anda guna?
- kiwi cleen apple jugak kot.. warna ijau tu kan.. mmg sgt wangi laa

3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa?
- uiks.. 1 minggu?? tah ehh.. tak tentu. biasanya bila lantai dh kena muntah atau melekit, atau berminyak baru mop. itupun incik suami yg buat.. uhh.. baiknya incik suamiku.. mekaseh yer B..
4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?
- tugasan sblm malam.. compius di sini.. kalo siang cm biasa la, pegi office, buat keje office.. kalo ari tak keje tu, macam2 la tugasan sblm menjelang malam. maklumla si pontel tgh ligat. haiyooo.. penatt!~

5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?
- nasi putih, telur dadar, ikan bilis, kicap.. jarang masak sardin sbb aku tak suka makan sardin.. huhu

6. Minuman yang anda buat setiap pagi?
- MILO anda jadi sihat dan kuat

7. Sebelum tidur apa yang anda lakukan?
- baring2 tgk tv smbil melayan kerenah pontel.. suruh dia tdo, kadang2 aku yg tido dulu sblm dia.

8. Harus menjawab tag ini?
- siapa mau jawab tag?? angkat tangan.... sape2 yg rajin jawablah yer..


settled suda tag saya.. peaceeee!~ =p




3 kepochi:

atty's berkata...

kty tak rajin ar buat tag nie ekekekeke

aNgeL pUTiH berkata...

hiks.. tak rajin takyah buat kak.. angel tak marah :p

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin