Rabu, 21 Januari 2009

yeahh!!!


ngeh3... senangnya dlm hati!..nape aku senang ati? sbb today pontel dh tak nangis. tadi htr p nurseri dia cam blur2 jek.. bila dia camtuh, aku pun cepat2 blah.. hiks.. kejam plak aku nie =p bukan pe, kang aku berlama2an kat c2 dia melalak plak..

arinie takder apa nak citer arr. aku pun cam dh malas nak berblog nie.. adoiyaiii... dulu org ada blog aku pun sibuk nak ada blog. skrg nie dah ada blog ko tatau plak nak buat pe ngan blog tuh.. dish2~ apa mau bikinn???

haaa... sj nak kongsi2 citer, smlm kuar cari suplement tuk pontel.. yippiieEE!! dah jmpaaa... dan dh kasi pun pontel makan benda tuh (seb baik pontel nak, kalo taknak kompom aku geremmm.. hakhak) thanx 4 mummy altamis sbb suggest suplement tu tuk pontel. harap2 pasni pontel takder la dmm slalu kan ina... insyaAllah... aku rasa2 nak kasi suplement nie berterusan kat pontel arr.. (itupun kalo serasi) kira cam bitamin tuk tubuh badan dia. dia tu kan asek dmm jek, pastu sesema berterusan.. batuk2 plak... isk3.. cian plak anak aku (today pun still sesema sket+batuk cam org tua w'pun dmm dh hilang.. haiyooo) mana tau kalo makan benda nie dia tak saket slalu =)

bitamin tuk pontel.. pontel makan rerajin eh =p

tghari nie nak balik umahhh.. maintenance nak dtg btulkan kepala paip sinki dapor+nak betulkan tombol pintu stor.. wallahhh.. baru setaun aku duk c2 dah mcm2 benda jahanam.. adakah disebabkan aku yg ganas?? =p

7 kepochi:

syanis berkata...

ganeh nyer..... angle

aNgeL pUTiH berkata...

angle tu sape?

ains berkata...

hahhahaa angel

ct rahani berkata...

berape rege vitamin tue.. mahal x angel.. org ckp scoot pun ok gak utk budak2 yg selalu demam.. try la.. hehehe..

aNgeL pUTiH berkata...

murah jek vender, RM17.90.. yg nie kandungan dia minyak ikan+oren.. angel pun leh makan jugak. hahaha

technology berkata...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin