Rabu, 29 Ogos 2012

Salam Lebaran dari kami..



Salam Lebaran dari Dabel Q & families!!

amacam raya korang? kompom masing² meriah kan.. tengok gambo korang pun dh tau.. ehehehe... aku pun mcm biasa² jek.. taun nie raya side MIL dulu, raya 3 baru side aku.. alhamdulillah masuk taun ke 5 aku dh bleh terima kenyataan beraya pertama di rumah mentua.. hahahaha!!!~ kejam punya menantu! kalo encik suami baca nie harus dia kecik ati, ampunkan i bang, i dh salam raya cium tangan sambil mintak ampun semua kan? ;p

semalam 1st day keje lepas cuti panjang berhari raya, hujan lebat plak pagi tu.. wallawehhhhh~~ nasib baikla mood pun okeh² jek.. mood nak bekerja udah mari katanya.. kalo idak harus tarik selimut sambil peluk anak² kiri dan kanan.. nikmatnyer! today opkoslah 2nd day masuk kerja.. yawwww~~ semangat bertudung baru.. siap ada kawan komen kat fesbuk kata tudung aku lawo ada gula² (ehhh.. masa bila plak dia nampak tudung aku? ini mesti dia skodeng time aku bli sarapan kat kafe pagi tadi.. cisss!! ;p) miahahaha~~ ko puji ke perli bebb?? aku jawab itu bukan gula² tapi lampu lip lap lip lap hari raya... =D

tatau la nak citer pe, layan gambo raya nak?? cekidautttt!!! salam lebaran dari kami sekeluarga yek, jemput datang beraya ke teratak kecil kami di Presint 14.. macam biasa kalo nak dtg roger2 dulu.. =)


bonda dan ayahanda terchenta!!~ tiada galang ganti didunia... halalkan makan minum kami mak abah.. tacing pulak.. =( (tema mak abah sama pulak dengan tema dabel Q & families... best! =)




mak ngah dari USJ.. serba kuning.. comel la gambar nie... ko mau frame saiz berapa yek?


us! purplelish~~ hehehe... (awat kaki aku dok terkanggang gitu?) huhuhu~


wakil dari kak long families.. hijau kuning temanya.. anak buah lagi beso dari aku.. adehh!!



ini pulak opkos la cucu Tn. Hj. Mohamad & Hjh. Senah.. sepatutnya ada 10 orang, tapi lagi sorang tu baru umo 2 bulan, tak dan la nak tangkap gambo gini.. tunggu taun depan eh airish besar sket kita gambo ramai².. comel kan gambo² ni.. masing² dengan gaya dan ragam tersendiri nak² si Dabel Q.. kejap pejam mata, kejap garu pipi, kejap tengok tepi, kejap masuk jari dalam mulut.. hahahahaha.. papepun korang memang mencuit hati! =p









sekarang turn mak dara pulak mau posing.. sila jangan muntah.. hahahaha!! syiok la korang nie, memang sporting habiss~~


sila perhatikan si kecil Sara...


asik la pegang hujung baju aku.. ko nak apa wahai anak?? mama baru nak bajet artis.. =p


last skali gambo jimba² time aku.. masa nie Sara tah kat mana.. rasanya tengah meraung² kot.. hahahahaha~~~


tabik Tuan Adam! =p


tayang gigi~~



sekian sudah gambar raya... dah² p sambung buat keje masing².. esok² kalo rajin aku tempek lagi..

* x dapat nak uplod gambo raya kat FB.. PC aku kena block~~ cipettttt betol!! -_-

2 kepochi:

atty's berkata...

cantik baju raya.. angel.

aNgeL pUTiH berkata...

hikhik.. TQ kakty :p

Blog Widget by LinkWithin