Sabtu, 19 Disember 2009

soping² lagik

ramai kenkawan tnya nape dh lama tak hapdet blog? senang jek aku jawab.. MALAS! hahaha.. arinie aku rajin sket, mood nak menempek gambar suda dtg.. kali nie soping² pelampung tuk pontel. sokmo nak duk dlm pelampung, minum susu, makan, baring.. tido pun dlm pelampaung! hahaha... tapi syg, tak jmpa pelampung gambo katun comel² :( takperla.. buat masa nie mama bli pelampung yg ala² boboy sket yek, nanti kalo jmpa yg ada katun comel² mama bli lagik =p.. (ehhh.. mama plak yg teruja nak bli pelampung banyak² tuk pontel.. ahakss!) meh kita tgk ragam pontel..













dah ada pelampung, kena la ada swimming suit.. semua nie present dari papa.. tenkiu papa.... tak sabar nak tgu mgu depan.. kami nak masuk sunway lagoon lagi.. tu yg teruja bli aksesori nie semua.. hahahah...

4 kepochi:

ct rahani berkata...

cute je gambo pontel tido lam pelampong tuh.. hehehe..

neezareef berkata...

wah dh pkai swimmingsuit...

Rich berkata...

Cute babies.I like your post.


SEO Company

Rose berkata...

I look forward to your weekly reviews! Awesome!


Website Developers India

Blog Widget by LinkWithin