Selasa, 17 Mac 2009

'smart card'

Okey guys, arinie dh ada modal SIKIT nak kepo²chi kat cni.. ahaks.. saja jek nak bgtau yg aku dh dpt kad kat pintar nie.. adeii.. kad jekla yg pintar tuannya idak.. hua3.. memandangkan aku dah duk dept account nie, bermakna aku diwajibkan memiliki kad pintar yg berwarna purple nie.. apa fungsinya ekk?? tahlaaa.. baru arinie dapat.. aku pun tatau nak guna cemana. cuma yg aku tau, kat cni guna sistem, so.. kad nie diperlukan untuk mengaktifkan sistem tersebut.. begitulah ceritanya.. kad ada nama aku tau.. so, takder sape leh rompak.. kah3.. sape ajerlah yg nak rompak wey.. bebudak kat cni dh berzaman ada kad nie, aku jek yg jakun dari tadi tak sudah2 membelek.. nampak tak ada gambo JPM dlm kat tuh.. hiks =p itu bermakna.. kad ini HAK MILIK KERAJAAN MALAYSIA.. bukannya aku.. sndrik mau igt laaa.. hehehe

kad pintar yg berwarna purple

HAK MILIK KERAJAAN okehh =p

yg nie HAK MILIK AKU.. hehe

like father like dotter rite.. huhuhu... mummy leb u :D

* eh, agak2 korang, takper ke ek aku jaja2 gambo card kat cni?? ermmm.. tapi takat gambo card jek apa ada heran kan... huhuhu

1 kepochi:

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin