Khamis, 13 November 2008

UPSR


arinie result UPSR kuar ehh?? urrmm.. aku pun tatau menau.. (nampak sgt aku tak peka ngan bnda sekeliling aku.. hehehe) tah arr, skrg nie otak aku serabut.. aku asek pkir psl benda itu.. benda itu.. benda ituu.. arghhhh!!! benda itu jugakla yg membuatkan aku tensennnNNN!!.. siyes tensen smpi tahap dewa.. benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!~

tgh sdp2 aku layan mata, (pheww.. kat opis pun leh membuta lagik) hp aku berbunyik.. ada msg plak daaa... dari kak ipar..dia kata 'UPSR ain dpt 4A, lagik 1 subject tak igt plak'.. aku pun balas.. 'pergh!! dahsyat... heheh' kak ipar aku balas lagik.. 'kalo ko nak tau result dia try msg kak dura laa'.. 'haa.. yerlah, nanti aku tnya dia'... kak dura tuh kak long aku.. ain nie plak anak sulung dia.. kiranya ain nie cucu sulung mak aku jugak.. paham ke korang?? ehh.. cam korang kesah jek psl latar blkg kuarga aku kan.. wakakakkaa.. glerr.. (otak aku serabut weeeiiii..)

makanyaaa.... pasni ain akan dapatla habuan yg telah dijanji2kan oleh mereka2 semua.. eh ain, aritu ummi ckp 1 A=RM100 kan?? 4 A=RM400.. hehehe.. kaya2... kasi ucu pinjam satu rat bley?? nak bli sandel laa.. gaji sok ucu ganti.. hahahaha... mau kena sepak ngan anak buah aku... korang.. anak buah aku nie ganas tauu, mana taknya, badan dia lagik beso dari haku.. adehhh!!


ini tuan empunya nama... gambo taun bila tah aku amik.. kuat makan kan?? maka itu, dia lebih besar dari aku.. hahahha...





1 kepochi:

atty's berkata...

tahniah..pandai ye

Blog Widget by LinkWithin