Khamis, 28 Ogos 2008

angan² dulu

biar la aku nak berangan .. x salah pon kan. korang nak kata hape pun takper.. aku tak kisahh. kalo angan² aku nie jadik kenyataan Alhamdulillah :)

♥ nak shopping mekap.. lame dh x beli barang mekap, pas kawen dh lupa nak soping barang2 nie sme.. muahahha... skrg nie p keje pun tak penah nak tancap2 muka. lipstik pun dh lama tak pakai.. uhHHH... selebet betul muka aku nie.. (-_~)
- updated!! kat lobi ada jualan puspanita, aku bli blusher~ lalalala.... :p

♥ pastu nak bli wallet baru.. wallet lama mmg elok lagik tapi cam dh bosan jek pakai..(hikhik.. bosan tuhhhh) arituh kat sogo ada sale, dh survey2 tapi tak berkenan plak. smpei cik abe naik muak teman aku belek2 wallet.. (psstt.. sale smpi bila ek?)

♥ lagik, nak buat spek baru. dh bape taun aku tak ganti spek?? ayokk!!! last buat masa baru berkenalan ngan cik abe, masa tuh dia jugak yg teman haku.. hukhuk. skrg nie dah ada anak plak.. adoiyaaa!! lama jugak tuh.... power pun dh makin bertambah nihh.. isk!

♥ errmMM.. teringin gak nak shopping baju utk jenjalan yg baru.... mana taknyaaa.. asek bli baju si pontel jek.. baju sndrik smpi dh lupa nak bli.. hahahaha..

♥ last skali, nak bli lappy... yg nie bakal menjadi kenyataan dalam masa terdekatt.. insyaAllahhh... yippiiEEEEE!!! (ulatt.. ko takmo komen pape ke?? wakakakaka..)

baca balik apa yg aku tulis nie, rasa cam aku banyak duit jek kan?.. banyak ke duit?? wahahahha..berangan lebeyy.. kan ke aku dh tulis kat atas tuh.. angan² dulu... sebagai seorang wanita yg dah berkeluarga (pergHHH ayat.. hukhuk) mmgla setiap sen yg nak dikuarkan tuh akan dikira.. ye tak?? nak bli sesuatu bende akan buat aku terfikir riban2 kali.. lagipun aku bukan golongan yg sgt gler pada barangan berjenama (tp kalo dpt bli, aku sgt sukerrr!! :P)

tetiba nak cakap pasal REZEKI...

aku diberi rezeki seorang lelaki yg amat istimewa (bagi aku la) sbb selama aku berkawan dgn para lelaki ni, hanya si dia yg terbaik..

walaupon kehidupan aku & cik abe sederhana tp alhamdulillah ape yg aku rasa nak makan, aku dapat makan.. aku nak berjalan p sana cni, cik abe akan bawa aku.. kadang2 pelik sbb kalo kire2 bajet cam cukup2 je tp bole je cik abe tunaikan apa yg aku nak.. huhuhu.. terima kasih wahai suami..

ANAK.. rezeki yang paling berharga :) penguat kasih sayang kami.. skrg nie si pontel dah 4 bolan.. alhamdulillah, kejap jek dia membesar.. rasa hepi sgt2 bila dpt tgk anak sndrik membesar dpn mata.. cter psl anak nie, masa preggy kan pontel dlm 2 bulan cmtuh, aku dpt interview jwtn yg lebih baik sket dr jwtn skrg.. pastu masa bersalinkan pontel, si pontel genap 30 ari aku dpt interview gak. dlm pantang2 tuh aku pegi la jugakk.. adess!! la nie, baru pagi td mak tepon dari kg dia kata 18sept nie aku ada interview lagik.. owhh.. bukankah itu rezeki?? moga2, harap2 dgn doa suami dan pontel aku akan berjaya dlm salah 1 temuduga tersebut.. amiNNNN...

BTW sme yang berlaku pasti ade HIKMAHnye.. kita hanya mampu berserah/bertawakal, ALLAH jua yg menentukannya... eh ape sebenarnye aku nak sampaikan kt sini eh? xde ape la.. just nak bebel2 je.. ihiksss!!~


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

2 kepochi:

atty's berkata...

salam angle..
kty pun dah lama tak sopink brg make up..

semoga angle berjaya dlm interview tu..amin

aNgeL pUTiH berkata...

mekasih kak... doa2kan yekkk..

Blog Widget by LinkWithin