Selasa, 16 Oktober 2012

Macam Bosan Pulak Harinie

boleh ek letak tajuk camtu? bhahaha~ bosan lerrr.. tetiba jek kena sound ngan member opis. sebabnya?? pasal tissue tape jek. aku dh kata barang xder dalam stor unit, kena tanya stor besar. bleh plak dia mengucap sambil kata, request jekla siap² dengan stor besar. pastu simpan dalam stor unit. perghhhh!!!!! sabo ajerlah, aku nie punnnnn takkan sebab tu nak sentap plak. ngehehehe~~ aku bukan taknak request tapi kang bila dh request banyak² pastu barang dlm stor unit aku tu melambak takder rekod pengeluaran dari korang kan dah menyusahkan aku nanti. haihh!!

 1, 2 ari nie aku asik la ngadap pbebank.com..gler jenuh la nak tunggu duit muncul. adoiyaiii!! cepatla 22hb oi... rasanya bulan nie gaji terlammmmpau lambat. ehhh!! ye ke, rasa lagik cepat kot kan? mana taknya, asal weekend jek ko jalan tak hengat donia sambil membeli dan belah. sampai rumah baru tau nak tercungap. selak² wallet (selak wa cakap sama lu) duit tinggal bape kupang jek. *nangis.. tapi setakat nie takderla plak kitaorg p keje sambil bawak duit 5 hengget jek. mesti lebih dari 5 hengget okeh. wakakakaka.. seb baik aku p keje turun naik bas nadi putra 50sen jek. encik suami naik moto, tuang minyak 5 hengget utk 3 hari.. settled! malam nie takder nak p memana ke papa? =D

teringin sangat nak tengok cerita nie..

bergetar jiwa tengok abg Adi posing cenggini. muahahaha~~

Sinopsis Filem Aku Terima Nikahnya

Mengisahkan Johan (Adi Putra) menikahi Arlisa (Nora Danish) dan mereka hidup bahagia. Namun kebahagiaan mereka terhenti apabila Johan terlibat dalam kemalangan dan hilang ingatan termasuk melupai siapa Arlisa di hatinya. Bagaimanapun, Johan mula rapat dengan Suriya, teman baik kepada Arlisa.

walaupun dlm hati dah pasang niat nak beli dengan pakcik cd yang baik hati (pssttt, baca selow²) tapi aku macam biasalah kennn... memang jenis tak sabar punya worang. huhu~ wiken nie kalo p jumpa pakcik cd agak² citer nie dh kuar ke belom hek?! alohhh~ rasa lambat benau la plak.. kang aku terjah masuk panggung dengan anak dara 2 org mcm tak sesuai plak sebab aku rasa citer nie paling sesuai untuk mereka² yang bakal menuju ke gerbang perkahwinan atau mereka² yang tiada beg tangan macam aku.. (sian anak aku digelar sebagai 'beg tangan') hikss!!



*mata aku sangat mengantuk gara² tersedar jam 2.00 pagi. pastu tido semula jam 5.00 pagi dan seterusnya bangun jam 6.15 pagi bersiap² p keroja. arghhhhhhhhhhhhhhhh, lebam!!! @_@



4 kepochi:

PUANSTOBERI berkata...

nak beli kat astro 1st je lah.. hihi *udah start ketagih nak langgan astro 1st..pitam!

aNgeL pUTiH berkata...

kekda~ tu la kan, tadi baca post akak tetiba gatai tangan nak up post pasal wayang jugak. wakakakaka.. nanti angel beli pastu angel nak rekod jek. boleh tengok ulang² sampai lebam. pheww~

ct rahani berkata...

teringin jugak nak masuk panggung wayang tp bila fikirkan ader 2 'beg tangan'.. terus fikir 400x.. huhu..

aNgeL pUTiH berkata...

vender~ hahahaha.. mohla kita sama² langgan asteruk first!

Blog Widget by LinkWithin