Rabu, 19 September 2012

semalam yang malas...

semalam adalah hari selasa.. hehehe... apa citer ek?? keje macam biasa tapi pagi2 sampai opis badan, kaki semua adalah sakit2... alamakk!! aku nie dh macam org tua2 la plak.. jalan lebih sket mula ah sakit sana cni.. *nangessssssss~~~

semalam jugak adalah hari untuk makan malam di Seri Pacific Kuala Lumpur sempena meraikan perpisahan KP kami.. pegi naik coaster jek.. memula kan janji boleh ajak family, aku dh kembang2 idung la sebab sonok nak bawa laki dan anak2.. skali last kopek meeting kata tak bulih plak sebab majlis rasmi.. uwarghhhh!!! aku adalah tensen sedikit.. nasib baik bila tanya suami dia kata tak kisah pun.. hahahaha... #aku plak yg hover lain mcm.. ;p so maknanya semalam aku balik lewat, dh malam kul 11 baru jumpa anak2.. uhukss... sian anak2 aku...

makan memang sedap ngko.. tapi nak wat cmne tong aku kan kecik, amik sket2 dh senak.. grrrr~~ rugi2.. si eni kata mana tak sedapnya kak, 1 kepalo 120 hengget! hambik ko... rugi takleh tapau tapi sempat jugak aku curik2 tapau udang untuk encik suami.. muahahaha.. ampunkan saya puan~~ daripada udang tu terbuang baik sy bawa balik kannn... =D

gambo dalam kamera aku, sokla ek aku bawa... tadi pagi kuar awal sebab encik suami anto p keje (moto tinggal opis pasal semalam kan aku smpi dh lewat malam, tak koser nak balik naik moto.. encik suami jemput kat opis kul 10.30mlm) ... esok aku tempek gambo pulak yer... mau balik da.. babaii~~~




2 kepochi:

atty's berkata...

rm120 satu kepala..mesti sedap semua menu..

aNgeL pUTiH berkata...

tu la pasainya...

Blog Widget by LinkWithin