Rabu, 25 Ogos 2010

Ari Pembayaran Utang..

yeyeahh!! ari pembayaran utang tiba lagi... huahuahua.. maknanya ari gaji la tuh, dapat gaji bayar utang.. habis utang lama buat utang baru.. aiyoooo angelll... smpi bila mau jadik cmni?? alahhh!!~ biasa ah tuh, idop takder utang mcm takder makna.. bukan aku sorang jek utang² nie.. korang pun mesti ada utang gak kan? kan? kan? toksahla nak nipuuu.. =p

nak kongsi citer sket, taun nie aku rasa mcm tak semangat jek nak raya.. nape ek? tgk kawan² sme ligat soping sana cni.. alahai.... cmne nie? bila mood raya nak dtg? aku bukan apa, cuma kesian kat pontel.. baju raya mmg dh bli tapi tak meriah mcm taun lepas.. mebi sbb dulu sgt teruja baru dpt 1st bby? ermm.. boleh diterima akal.. skrg nie yg ada cuma gaun 2 pasang, pstu jeans selai ngan t-shirt selai.. baju kurung pun lum ada. kasut raya jauh skali.. alamak!!! cmne nie?? sian anak mama... tgkla weekend nie kalo sempat kita p cari baju raya sama² yerk sayang. tapi tu la, arinie baru rabu, aku dh pkir panjang smpi ari ahad. aku bayangkan ari ahad tentu ceruk peruk sesak ngan umat manusia... pastu cuaca panas, pastu aku pose, pastu ngan ragam pontel lagik..wahh! boleh jadik pitam mcm nie.. last² tunda lagik nak soping².. hukhuk.. wahai tenaga sakti, sila la dtg kepadaku... aku nak tenaga lebih utk soping baju raya utk pontel.... tolongGG!!!

arinie Hari Wanita.. nak off masak bley tak bang?? incik suami jawab "boleh"... see.. suami sy mmg terbaek kan?? smenya ok sokmo... tapi kalo tak masak nak makan apa bang?? "apa² pun boleh" apa² tu apa.. "ntahlaaa.. mama nak makan apa??" aittt!! kita tnya dia, dia tnya kita balik.. sy mmg terasa nak makan luar arinie tapi nak makan time buka pose tu tak sanggup makk!!! nak tgu makanan berjam² smpi sy rasa baik masak kat umah.. kelentang kelentung tak smpi 1 jam dh siap walaupun sy masak tak sesedap mana. btol kan??? tgkla nanti.. masih ada beberapa jam sblm waktu berbuka.. kalo nak makan luar jugak, balik nie kena la bli pape kat bazar buat alas perut.. lepas solat maghrib kita terjah kedai makan.. ngeeeeeeee :D

urmmm... nie menu sy smlm.. masak sup peha ayam gebu dgn sayur sawi+taugeh+isi ayam.. udahnya sayur tu sy balun sorang².. terpaksa!! incik suami tak makan pun.. dia juz makan sup ayam ngan nasi jek.. sob³.. sdey ar mama... cmni malas nak masak lagik ah.. majuk!!!


2 ketul peha ayam yg gebu =)

nie la sayurnya.. tah stail apa.. main cmpak² jek.. hakhak..

** tgh pikir².. nak masak ke nak makan kat luar.. makan kat luar nak makan apa?? alahaiii~~



1 kepochi:

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin