Isnin, 22 Mac 2010

3-Series Birthday Giveaway:THE FACT ABOUT e-caR


organized by e-car
duedate : 31 March 2010 @3 PM
3-Series Birthday Giveaway: THE FACT ABOUT e-caR



tadaaaaaa!!~ tetiba sy sgt teruja nak join contest nie disebabkan hadiah² yg lumayan.. (nampak nau materialistik dan plastik kan?? kekeke) barang pree maa.. mana mau carik :p

kak e-caR kata syarat2nya kena ceritakan 3 fakta tentang diri beliau dan yg pasti bukannya auta.. aiseh... mana sy nak cekau fakta2 tersebut kak?? kalo saya copy paste dari blog2 akak aci tak? tapi kak e-caR kata lagi bagus bagi fakta yg tak ramai org tahu.. potensi utk menang adalah tinggi.. akak sukooo~~ hahaha

takperla, belum cuba belum tau kan.. sy dengan bersikap jujur lagik honest nak try test kongsi 3 fakta yg sy tau .. poyos wehh... huahuahua.. fuhh!!~

1. Kak e-caR ada seorang anak teruna yg berusia 2 tahun 11 bulan 11 hari (pada tarikh contest di post) bernama E'izz Eiymann Nazrin bin Mohd Nazrin, dan skrg sedang bersekolah di Smart Readers Kids.

2. Kak e-caR tak pandai masak tapi dia suka buat kek.. deco2 cupcake, deco2 choclate.. bulan April nanti kak e-caR nak buka class utk buat choclate.. korang jgn lupa isi form.. sape cepat dia dpt okes..

3. Home sweet home kak e-caR adalah.. jeng²!! Bandar Seri Putra. Rumah jenis town house beralamat di No.16A, Putra Villa, Jalan Seri Putra 7/5, Bandar Seri Putra.. Bangi, Selangor.. (ampun kak... tapi ini mmg fakta yg tepat lagik padat).. 11 April nanti ramai2 datang serbu umah dia sbb ada buffday party eiman yg ke-3 :)



Lengkap atau padat sy tatau.. kita nantikan keputusan dr para juri.. Tak lupa jugak contest ditaja sepenuhnya oleh :

::cupcake-caR::

::style-caR::

myPAfamily



korang2 meh sama2 join cni utk dapatkan hadiah yg hebat lagik lumayan.. selamat bercontestt!~ :)



1 kepochi:

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin