Rabu, 8 Julai 2009

celebration on 070709 .::dawn of the dinosaurs::.



celebration is comingg!!
hahaha.. celeb la sgt.. kan ke smlm anniversary kami yg ke 2.. bukan ada majlis pape pun, cuma ckp hubby banje tgk ice age 3.. wowWW!~ mmg sgt suksess.. ice age 3 mmg best.. tapi pasni mebi ada smbungan ice age 4 plak. sape2 yg ada anak tuh leh la bawa anak korang terjah panggung.. seb baik smlm org tak ramai.. selesa jek tgk.. pasni rasa cam nak tgk transformers plak tapi cam tak sesuai utk pendengaran dan penglihatan pontel.. hurmm, takperla tgu kuar vcd ori jek.. nanti suh abe bli.. nak yg ori kunonn.. chaiTT~~ hahaha...



kejap lagik pontel nak tgk citer ni..





sejak dapat kaki nie seronok yer pontel jalan sana cni.. penat mama n papa kejar.. panggil² pun buat derk jek.. pandai plak main cak² ngan org.. bila org nak pegang cepat² dia lari.. hiks =p


nak duk kusi nie ma...


susah btol nak suh dia tgk kamera




lagik 10 menet wayang start.. pontel nak jalan² lagik.. dh tak larat nak kejar.. last2 hubby grab dia dukung terus.. dia meronta2 nak turun..

yeayY!~ pontel kena tangkap.. muka tak puas ati ehh =p

papa umpan tgk apa la tuh.. khsuyuk sgt..

kawan2 jom tgk citer cartoon =p

1/2 jam cmtuh, pontel dh mula merengek, nak tdo tapi tak selesa, maklumla.. tdo atas pangku. anak dara nie plak kalo nak tdo kena golek sana, golek cni baru la dpt tdo dgn lenanya. pontel tdo sgt buas okeh. tak caya nanti aku tempek gambau.. hehe... keliling tilam dia kena kepung ngan bantal.. huhuhu.. sadis la anak mama nie. smlm bila dia merengek2 tuh, aku dh tak senang duduk. jgnla pontel meraung, jgnla pontel muntah.. tak lama lepas tu tgk2 dia dh senyap atas pangkuan incik abe.. upa2nya dh tertdo pun.. hiks! cian pontel.. sgt tak selesa la tuh.. smpi habis wayang pontel masih tdo dgn lenanya.. nasib baik sungguh! hiks =p


penyek sudaa pp pontel.. =p

ni gaya pontel tdo dlm kete.. btul x aku ckp dia tdo dgn buasnya


disebabkan pontel tdo dengan lenanya, plan nak dinner luar tepaksa dicancel.. huhuhu.. baru nak mintak incik abe banje pizza.. pizza kalo makan kat umah rasa dia lain sket. tu psl aku takmo tapau.. haha.. sgt mengada la kan =p last2 tapau benda lain. abe tapau nasi cmpur, aku tapau chicken chop.. dh berzaman aku tak makan chicken chop nie ko... padahal takder la nak makan sgt pun, tapi sbb kunon2 malam tu anniversary kitaorg trus nak makan benda ala2 omputih nie.. wakakakak.. mencikkk jek!

abe punya

aku punya, sos itam (apa nama dia eh? sdp jek aku panggil sos itam.. wakakaka) dia sedap ko.. rasa mushroom.. nyumMmYY.. kami makan dengan amannya sbb pontel sdg tdo.. =p


settle malam anniversary kami... slmt ulangtahun perkahwinan yg kedua pa, moga kekal smpi ke syurga.. mama & pontel lurve papa so muchhh!!..





6 kepochi:

atty's berkata...

nasib pontel tido..dibuek pontel nangis je..

kty baru je nak tgk this saturday

aNgeL pUTiH berkata...

pontel dh 2x masuk panggung kak. dia mmg tak nangis, cuma keluh kesah jek sbb tak bape selesa nak tdo. hahaha

r33n berkata...

happy anniversary mama & papa pontel.

aNgeL pUTiH berkata...

tenkiu mummy reen :D

ct rahani berkata...

seb baik pontel tido kan.. leh tgk ngan selesa..

bdk baru pndai jalan mmg camtu.. x reti duk dia.. penat ngn penat mama ngn papanya nk kejo.. hiks..

aNgeL pUTiH berkata...

vender~ tu la pasainyaa... penat sungguh la hai.. slalunya angel duk tepi jek, abe yg kejar. hahah

Blog Widget by LinkWithin