Jumaat, 12 Jun 2009

TAG anak sulung



salam.. lama gler tak update blog nie..
bukanla sbb dh lama tak buka blog tapi aku rasa cm takder benda best nak citer
atau aku mmg seorang yg pemalas? hahaha.. ya btol!! aku rasa sgt malas skrg nie
sejak duk dept baru nie tak sempat plak nak berblog2.. (haha.. baru ko tau cemana rasanya bekerja yer angel :p)

smlm pontel checkup.. alhamdulillah.. pontel makin sihat..
badanpun dh naik sket.. 2 bulan lepas 7.8, bulan nie jadik 8.7
lagik 3 bulan akan dtg misi suh dtg chekcup lagik..
ehh.. aku ada kemusykilan sket, apsal anak aku p checkup skip2 cmni ek?
bukan ke patutnya mmg wajib p tetiap bulan?? sesapa ada jawapan tolong jawabkan tuk aku yer.. hehe.. TQ.. BTW aku nak citer jugak.. pontel dh pandai jalan pd tanggal 090609!! tapi still jalan n jatuh.. alhamdulillah.. akhirnya pontel pandai jugak berjalan di atas kaki sendiri. walaupun lambat berbanding kawan2 yg lain, tapi akhirnya dia berjaya jugak =) caiyo anak mama.. caiyooo..

nie ada tag dari zura.. huhuhu.. dh lama dia kasi tag nie cuma aku jer takder masa nak menjawab. arinie aku buang masa kerja aku tuk jawab tag zura.. cargas!~


1. Nama manja anak sulung:
tina & pontel

2. Muka anak lebih ikut muka sapa:
papa :(

3. Bahagian paling anda suka pada muka anak:
pipi

4. Waktu anak tido apa yang anda suka buat:
ofcoz cium pipi laaa.. sgt chubby okeh. cam kueh pauuu.. nyum2

5. Anak anda rapat dengan siapa:
dua² rapat..

6. makanan kegemaran anak:
bubur nasi carrot & brokoli

7. perangai anak yang anda xsuka:
nangis kuat².. hahaha

8. perkataan yang selalu di sebut pada anak anda:
papa, mama, pontel, syg, dll

9. tiap2 hari mesti:
cium, peluk, dukung, suap makan, mandikan, tdokan, mcm2 lagikla

10. tiap2 hari anak anda mesti:
minum susu & makan bubur :p


latest of pontel.. kueh pau yg gebus!~ :p

5 kepochi:

Yan berkata...

lame tak tgk gambo pontel..

atty's berkata...

pontel dah besar..len skit mukanya ..
angel ade masa update ar..seminggu sekali ko

aNgeL pUTiH berkata...

yan~ hehe.. rindu kat pontel yer :p

kak ty~ tu la, lama gler tak upder.. rndu ehh?? hikhik.. pontel dh beso kak, setaun 2 dah.. dh pandai jalan pun. insyaAllah angel cuba aktifkan balik dlm arena blogging ni yek.. cewahh! :D

ct rahani berkata...

tahniah pontel dah bleh jalan.. angel.. klu dh umo sethn ke atas mmg selang2 bulan checkupnya.. kecuali anak ader masalah..

aNgeL pUTiH berkata...

vender~ owhh.. begitu yek. baru ku tau.. hehe

Blog Widget by LinkWithin