Rabu, 22 April 2009

hepi buffday!!!


epi buffday to u..
epi buffday to u..
epi buffday to my dear laling...
epi buffday to u..


arinie buffday my dear laling laa... yg ke bape ekk?? 28 taun.. huhuhu.. dh tua ke? takderla tua lagik, dh matang, yg penting dh jadik bapak org.. hahaha.. pagi td aku cuma wish epi buffday jek.. hadiah2 takdok okeh.. smlm incik abe request nak bawa bekal bihun goreng pagi nie, so aku pun bagun pagi2 gigih menggoreng bihun.. kira cam hadiah la jugak kan.. wakakka.. tak penah dibuat org, kasi suami hadiah bihun goreng.. tapi aku fedulik hape, sbb sentimental value tu penting. pasni kompem aku akan igt smpi bebila... hikss! =p sejak ada anak nie kan, mcm tak musim plak nak kasi2 hadiah tau.. bulan lepas, pada tarikh yg sama adalah buffday aku, itu pun incik abe cuma wish.. dia kata tgu gaji baru blikan hadiah.. huhu.. iyerlah tuhh.. takder hadiah pun takper, blikan aku sepotong kek SR pun dh cukup sbb skrg nie teringin sgt nak makan cheese kek!!~ huwaaa... lambatnya nak gajiii.. tak sbo nak tgu esok~ dapat jek gaji, malam tu jugak ku terjah SR kat presint diplomatik tuh.. hahaha.. gumbiranyaaaaa.....


chenta hati saya.. mgu lepas buffday pontel.. today buffday papa pontel plak.. muuaaCCkkk!!~ syg korang selamanya..


"Ya Allah..Rahmatilah Cinta Kami Berkatilah Kasih Kami...
Sucikanlah Rindu Kami Satukanlah Hati Kami Dengan Nama-Mu
Ikatlah Cinta Kami Atas Jalan Keredhaan-Mu
Matikanlah Kami Dengan Cinta Yang Akan Membawa Kami Menghadapi-Mu Dengan Cinta"



5 kepochi:

atty's berkata...

happy belated besday to pontel..
dan happy besday to cik abang angel

aNgeL pUTiH berkata...

TQ kak ty

Yan berkata...

ye hepi bday ehh dah jadik belatedla..

angel pun epi belated bday wlupun dah lepas sebulan huhuhu... sowi tak tau..

ermm semoga angel n famili berbahgia selalu...

aNgeL pUTiH berkata...

heheh.. mekaseh bebanyak kak yan.. :D

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin