Isnin, 5 Januari 2009

1st tag 2009

jalan punya jalan punya jalan skali... kena tag dgn r33n plak.. alahaii.. maleh plak nak buat..

tapi.. sbb taknak menghampakan bakal mummy nie aku cuba gakla settlekan.. fuhh.. poning pale weh nak bagi 16 sebab..
**************************************


16 things about me :-

1. sgt suka dgn kaler itam, coklat, putih.. (warna2 tanah.. pastu baru2 nie bila aku nak bli baju, aku cari kaler coklat.. skali org kedai tu sound plak.. 'badan adik kecik jgn pakai kaler gelap.. pakai la kaler cerah2 sket'.. cehh!! hangen plak haku.. terus kansel nak bli baju! huhu

2. suka baca novel.. tapi sejak dh ada pontel nie asek tergendala jek... novel2 aku kat umah tu pun banyak yg ilang.. sape yg copet nie?? wehh.. tak geti2 nak pulang ke?? hadoilaaa

3. suka makan sup/tomyam.. paling ske makan bihun/kuetiow sup.. perghh.. meleleh plak air liuq..

4. mummy kepada sorang puteri pontel, adrianna qistina.. luv u so muchh!! mmuaaCCkk!

5. wifey kpd sorang lelaki yg sgt baik ati.. yg tak pernah marah2 aku.. terlalu penyabar utk melayan karenah aku yg mcm2 ragam.. terima kaseh wahai incik suami :p

6. sgt suka tangkap gambo pontel.. gambo dia tgh tdo dgn air liur meleleh pun aku tangkap.. wahahah

7. sgt suka buat kerja2 kat umah, menyapu, hias umah, membasuh tapi SGT MALAS utk memasak.. apakah??

8. anak bongsu drp 5 org bradik.. (incik abe sy pun anak bongsu jugak tau.. yippiiEEE :p)

9. ske p tempat yg sejuk2.. next holiday nak p cameron plak.. (konon2 rasa cam duk obersea laa.. verangan!)

10. jenis yg tak pandai lepak2 ngan kenkawan kat opis nie.. (cthnya.. kalo aku takder keje, aku lebih ske duk kat tpt aku.. tak geti plak aku nak merayau2 carik geng ajak borak2.. smpi ada 1 masa boss aku sound dia ckp.. 'angel nie kalo bangunan runtuh pun dia tatau'.. bosss.. statementmu ituw menyakitkan atiku.. hikhik)

11. suka sgt soping2.. walaupun takder duit.. aku tetap nak soping.. hahaha! kejammm..

12. garangkah aku?? kalo tnya incik abe dia ketawakan jeklaa.. aku tak garanglaaa tapi.. aku nie banyak 'hangen'.. :D

13. masuk taun nie dh 8 taun aku keje kat tpt skrg nie.. pergHHHH!! giler lama.. rasanya aku staff paling lama kat department nie.. wahahaha... (org HR..sila jgn tukarkan sy di department lain okehh)

14. ada 2 keping simkad dan 2 bijik henpon.. (ehh... masuk dlm senarai tak? ihiks =p

15. sejak ada pontel nie, kalo jenjalan tak penah miss masuk kedai bby :D

16. kalo aku panjang umo, insy taun 2010 nak kasi pontel adik.. bolehkah?? wakakakaka..


okeh reen.. dah settle utangku padamu.. gler pening pale nak buat tag nie.. ampunNNNN...

pasni nak tag pada sape ekk?? pada sesapa yg jengah cni, korang amik jekla tag nie ekk.. amik jgn tak amik.. =p

3 kepochi:

syanis berkata...

harus kah aku amik ini tag... nt aku pikir kan

aNgeL pUTiH berkata...

aiNs.. jwpnnya.. adalah HARUSSS.. ekekeke

Tanpa Nama berkata...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Blog Widget by LinkWithin