Jumaat, 31 Oktober 2008

demam suda..


owhh.. jgn tersalah tafsir.. gambo nie masa pontel demam teruk aritu. gambo dh lama tapi baru aku rajin nak menempek2.. kan arituh mood aku nak berblog2 nie takder.. skrg nie baru mood ituww dtg... ekekeke.... bila yer pontel demam?? x igtlaa.. nanti aku tgk entry2 yg lepas.... masa tu badan pontel tersangatla panas. dlm kul 4 pagi tu aku dgr pontel merengek2.. igt dia nak susu, skali aku rasa badan dia.. umak aiii.. cam kena bakar gamaknyaa.. terus kejut abg, siap2 p spital..time nie kul 4 pagi ++.. abg bawa p spital serdang, dia kata lagik dekat daripada spital putrajaya.. padahal kami duk putarajaya.. ye ke?? aku layankan jekla.. sejak kejadian pontel jatuh kete tuh, kalo ada pape jadik kat pontel kitaorg mmg dh set nak p spital jek.. pape, terus p spital senang... wahh.. kul 5 pagi p spital.. unit kecemasan lagik, igtkan kami bertiga jek.. upanya ada jugak org lain... huhuhuhu...


yg nie guard ke pesakit ekk?? aku pun kompiuss..


yg pintu merah tu bilik rawatan pontel

dpt no 1010.. cantek no.. ahakss!!~

patient no 1008 nie aku tataula dia saket apa.. lama gler dlm tuhh..

cian pontel.....

cian kat papa jugak.. ngantuk yer paa.. hehehe


skrg nie pontel dh tak demam, dh sihat alhamdulillah.. cuma batuk cuma batuk takmo ilang smpi arinie.... haiyaa!! bila batuk mau ilang nie.. hiyarkk!! dishh..dishh kat batuk.. cian pontel.. bila tgh tdo, tetiba terbatuk.. pastu batuk kokol2 cam org tua.. lagik haruu.. smpi termuntah2... riso btul haku. tapi smlm abg ada blikan ubat batuk kat sensei... apek tu kata baguss.. ubat tu diperbuat dari sayur2an.. kira cam vegetarian la ekk.. 1 botol kecik nak mampos RM16.. mahal glerrrrRR!!.. kalo x baik jugak tatau laaa.. mau aku bakoo kedai apek tu.. ekekek.. ganazzzzzz!

6 kepochi:

MK berkata...

socute

atty's berkata...

alhamdullilah qistina dah sehat ye..

neezareef berkata...

cian pontel..domam yo...

bab batuk tu...angel kena dengar2..batuk tu bunyik2 x...riso kalo batuk bunyik2 nih...nnti jd asma kalo lmbt bwk g doc..kalo xbaik gak batuk tu..angel bwk la g paed/pakar kanak2...

Ada Ayrissa berkata...

ciannyer..
w'pon demam ttp cutee...

aNgeL pUTiH berkata...

kak semb.. batuk dia cam org tua kak.. kung kang kung kangg... tu tanda2 asma ke?? adoilaaa.. mlm nie jugak angel bawa p kenek

aNgeL pUTiH berkata...

mama rissa.. menten montel ehh.. eheheh

Blog Widget by LinkWithin