Jumaat, 12 September 2008

update lagik...

slagi tak p interview slagi tula pale aku kusutt!!.. nape kusut?? mana taknya, macam2 aku nak kena settle, resume tak siap lagik.. adoilaaa.. aku bab2 resume nie mmg lomah aiiii!! tah knp mmg tak ske nak buat bende2 camtuh.. baru jap tadi p amik laporan SKT kat sumber.. aikk?? surat sekeping jek?? derang kata skrg nie guna surat jek.. takyah nak bawa salinan SKT yg tebal2 tuh.. hahhh.. lantak korang lerr.. aku dh buat surat mintak salinan, nanti time interbiu kalo org tu tanya, aku jawab jekla... "bhg sumber kat tpt sy bgtau, kalo nak p interbiu bawa surat nie jek".. noktah!!.. hahaha.. bole gitu??

yg dah settle stkt nie..

♣ surat pengesahan ketua jabatan
♣ surat sokongan SUB
♣ salinan SKT


blom settle

♣ resume (malasnya nak buattt.. tensen2!)
♣ salinan buku servis...
♣ salinan istihar harta (aku takder pape harta lagik la weii.. huhuhuhu)

** bila sme2 nak settle nie wehh?? bhg servis.. sila amik perhatian.. tima kaseyy!!
(macamla derang baca blog hakuu.. cett!!)

Photobucket Photobucket Photobucket

4 kepochi:

cik r33n berkata...

tak pe cik r33n baca blog ni ape..heheh

aNgeL pUTiH berkata...

hikhik... mekasih cik r33n.. rajin2 la baca blog angel yg tah pape nih..

** psstt.. cik reen ni yg add angel kat FS ehh?? baru arinie angel perasan.. adoilaa.. ampon cik reen!!.. pasni leh tukar2 komen kat FS jugak.. ihikss! :p

atty's berkata...

hehehe..ckp je camtu nanti angel masa diA Org interview

aNgeL pUTiH berkata...

kak ty, tu la psll..

Blog Widget by LinkWithin