Selasa, 23 September 2008

tdo manjang..

arituh kan, masa aku sibuk2 nak balik kg ada interview tuh yg sbnrnya aku balik ngan si pontel jek.. naik bas lagikk!! wahahahah... gler btol.. main terjah jek tuh.. 1st time bawa pontel naik bas.. aduhaii.. mslhnya incik abe takleh nak bercoti.. yeklaa.. nanti sibuk nak coti raya plak kan.. (derang nie pun satu, saja jek panggey aku interview time2 nak raya.. tak pepasal kurang cuti rehat aku!! cettt..)

aku amik tiket kul 8.00 malam.. nak dijadikan citer, smpi2 jek pudu skali p kaunter trans derang kata kalo nak balik selatan kena naik kat bukit jalil.. hambik ko!! tgk2 jam masa tuh dh kul 7.50.. aiyarkk!! sempat ke nie?? arghhhh!! incik abe nie asal boleh jek tau.. dia gegas jek bawa aku naik LRT.. huhuhuhu.. penatttttttt!! dgn beg beso lagik, dgn pontel lagik.. (pontel dh berat, rasa cam nak suh dia jalan kaki jek.. ahakss!!).. tgu punya tgu, smpi bukit jalil kul 8.15pm.. waaaa.. dh lebih 15 minit.. tah2 bas dh jalan kot.. iskkk!! aku dah seriauu.. kalo kena tinggal bas cemana?? habislaa.. rugi wit tiket ooo.. (tambang bas dah naik, hampass!!).. dlm sesak2 napas tuh, tetiba aku nampak sebijik bassss!! incik abe kata, gaknya tu la bas yg aku nak naik.. ye ke?? iskk.. doa2.. mintak2 la betul..skalii... mmg betul pun.. legaaaaaaaaaaaaanya ati aku.. abg drebar dh tgu lama gaknya tuh.. ekekeke...


pontel tertdo slps 15 menet bas bergerak..

alahai.. makin boolattt pp anak dara aku nihh...

huhuhu... cam kat umah jek dia landingg.. lena sgtla tuh...

dlm kul 12 mlm kitaorg slmt smpi destinasi... hikhik.. legaaa... mak abah dh tgu.. pontel pun dlm perjalanan tdo manjangg... syukurrrrr!!


** pasni kalo kene balik naik bas lagik kena pkir 2,3 kali laa.. walaupun pontel tak meragam, tapi aku cam tak larat jekkk.. kalo balik ngan kete kan leh menyinggah sana sini.. muahahahhaa!!

6 kepochi:

shafa berkata...

Alamak bwa pontel sama, buat dia nangis ssh gak nak buat tu. Dah laaa asben tak der tu... mahu pening pikir kl dia mngis. alhamdullilah kan xnangis.

neezareef berkata...

uit angel..bwk naik bus...akak x penah bwk anak2 naik bus lg...msti diorg jakun kalo nek bus..hehehee

aNgeL pUTiH berkata...

shafa~ haa.. tu la pslnyaa... TEPAKSA.... KU TERPAKSA dalam RELA!~.. muahahaha.. kalo tak kerana interview tuh, x hingin angel nak naik bas.. uhukss!!~

aNgeL pUTiH berkata...

kak sembbbb!!~ welkam tu my clubb.. ekekeke... tun la kak.. pes time tuhhh.... memula cam jakun jugakla si pontel tuh.. tapi lama2 ok, dia ralit tgk lampu.. ekekekeke... naik bas dah, naik LRT dah, naik kapal terobang jek blum kak.. :P

atty's berkata...

alahai..gud girl ler pontel..
tak nyusahkan mama dia pun..

aNgeL pUTiH berkata...

kak ty~ ihikssss!!~ :p

Blog Widget by LinkWithin