Jumaat, 4 Julai 2008

lamanya tak jenguk blog

nothing.. takder idea.. tak ske sgt masuk cni psl aku tak mahir bab2 blog nie.. huwaa.. cedeynyerr.. ada sesapa yg sudi ajar aku publishkan blog nie kasi cantik, tertarik, da bombb tak?? plissssssssss.....

4 kepochi:

mama ryan berkata...

actually, x susah nak cantikkan blog nie.. u nak mekap mcm mana blog nie? kalau biasa2 tu, boleh la i guide.

tp kalau nak buh barlian, xpandai la teman.. he he

spider berkata...

hai angel

nnurintan berkata...

chop aku konpius..

ko ni sape eh??

aku ilang ingatan jap :(

nnurintan berkata...

owh junior ke??aku perasan ko add kat frensta..tu yg aku konpius ko ni sape sbb tgk gambo cam x perasan tp pelik cane ko kenal aku..kekekeke apa lak aku nak marah..gile la ko ni..

Blog Widget by LinkWithin